WAT IS SEXED ULTRA PLUS 4M?

Sexed Ultra Plus en Sexed Ultra Plus 4M is gesekst sperma dat geproduceerd wordt door Sexing Technologies, dé leverancier van de machines waarmee sperma gesekst wordt. Sexing Technologies is een Amerikaanse firma die aan 20 toonaangevende KI-organisaties, in 15 verschillende landen de machines levert, waarmee sperma gesekst kan worden. Nadat er in het verleden al grote successen geboekt zijn met Sexed Ultra Plus 2.1M hebben ze nu met Sexed Ultra Plus 4M de verbeterde versie op de markt gebracht.

HOE WORDT HET GEPRODUCEERD?

Bij elke stap tijdens het productieproces wordt het sperma van een op maat gemaakt toevoegmiddel voorzien. Daarnaast worden alle dode spermacellen in het proces verwijderd en de rieten afgevuld met 4 Miljoen zaadcellen in plaats van 2.1 Miljoen. Deze nieuwe methode zorgt ervoor dat de bevruchting enorm is verbeterd en zelfs de bevruchting van conventioneel sperma overstijgt. Het inboeten op bevruchtingsresultaten is dus verleden tijd en de kans op vaarskalveren van alleen de allerbeste dieren van stal is daarmee binnen bereik gekomen.

NAUWKEURIGHEID

Het is bewezen dat de toegepaste techniek om het sperma te sorteren gemiddeld 93% nauwkeurig is. Alhoewel er vele variabelen zijn die de nauwkeurigheid van het seksen bepalen kunnen wij stellen dat de minimale nauwkeurigheid nooit lager is dan 87%.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp

Gerelateerde artikelen