SPERMA VERKOOP

Het Team van FertiPlus bestaat uit deskundige fokkerijadviseurs, gecoördineerd door één fokkerijdeskundige in de binnendienst. Zij bezoeken veehouders in het werkgebied om samen met hen te kijken welke stieren het best bij het fokdoel van de ondernemer passen. Het te gebruiken stierenpakket wordt veelal samengesteld aan de hand van het onafhankelijke FertiPlus paringsadvies

Ook als u geen gebruik maakt van een paringsadviesprogramma kunnen onze fokkerijadviseurs u goed van dienst zijn. Al onze fokkerijadviseurs hebben direct affiniteit met de melkveehouderij doordat ze of zelf ook melkveehouder zijn of zijn geweest. Stuk voor stuk hebben ze passie voor fokkerij en mede door hun achtergrond staan ze dicht bij de praktijk. 

Mocht u overgaan tot het plaatsen van een bestelling bij onze adviseurs dan wordt dit door hen direct verwerkt in de telefoon of tablet. Op deze manier is op kantoor direct in beeld welke bestellingen klaargezet kunnen worden en kan de bestelling zo spoedig mogelijk door onze koeriersdienst bij u worden afgeleverd. Vijf dagen per week rijdt onze KOErier door het werkgebied om bestellingen af te leveren. Op deze manier blijven de lijnen kort en kunt u snel beschikken over de bestelde producten.

FOKKERIJ-ADVISEURS

Bennie Wassink
Fokkerij-adviseur

Hans Sleumer
Fokkerij-adviseur / paringsadviseur

Guus Wopereis
Fokkerij-adviseur

Patrick te Voortwis
Fokkerij-adviseur

Nico Rietman
Fokkerij-adviseur / paringsadviseur

Rik Steegink
Fokkerij-adviseur / paringsadviseur

Lars de Jonge
Fokkerij-adviseur / scanner / inseminator

RUNDVEEBENODIGDHEDEN

Ig Wopereis
Hoofd inkoop rundveebenodigdheden / KOErier / Claw Cleaning

WERKGEBIEDEN

Oost-Nederland

Noordoost-Nederland

Noord-Holland

In het contactgebied Oost-Nederland leveren we de volgende diensten:

De producten en het sperma worden geleverd op de dagen zoals weergegeven op bovenstaande kaart “FertiPlus – Route Oost-Nederland”.

In het contactgebied Noordoost-Nederland leveren we de volgende diensten:

De producten en het sperma worden bij onze vertegenwoordiger of de veehouder geleverd volgens bovenstaande kaart “FertiPlus – Route Noordoost-Nederland” op maandag of dinsdag.

In het contactgebied Noord-Holland leveren we de volgende diensten:

De producten en het sperma worden bij onze vertegenwoordiger geleverd volgens bovenstaande kaart “FertiPlus – Route Noord-Holland” op dinsdag of woensdag.