RUNDVEE BENODIGDHEDEN

FertiPlus Rundveebenodigdheden is gespecialiseerd in de verkoop van bijna alle rundveebenodigdheden die er op de markt zijn. Wij streven er naar om voor u kwalitatief goede producten te leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Kijk hiervoor in de webshop, waar wij de meeste dagelijks voorkomende producten duidelijk omschrijven. Daarnaast kunt u kiezen of u de producten per post of via onze koerier wilt ontvangen. Lees hiervoor onze voorwaarden.

Rundvee houden is een dynamische activiteit. Stijgende productiekosten per koe, veranderende voedersystemen en andere voedermiddelen; allemaal zaken die op het gebied van de mineralenvoorziening hun aandacht vragen. Maar ook randapparatuur, zoals ingeef- en drink hulpmiddelen veranderen geregeld van model, kwaliteit en prijs. Ook op het gebied van ongedierte bestrijding zijn wij op de hoogte van de nieuwste middelen en bestrijdingsmethodes. Dit is wat wij scherp in de gaten houden om voor u altijd de scherpste prijs te bieden. Via deze website proberen wij u continu op de hoogte te houden van al deze wijzigingen.

Staan bepaalde producten die u zoekt niet op de site? Neem dan contact op met Ig Wopereis via 06-30374720 of stuur een mail naar info@fertiplus.nl. Veel winkelplezier met deze door ons gepresenteerde kwaliteitsproducten, tegen zeer scherpe prijzen.

PRODUCTSPECIALIST & KOERIER

Ig Wopereis
Hoofd inkoop rundveebenodigdheden / KOErier