VEEMONITOR: UW PERSOONLIJKE FERTIPLUS PAGINA

VeeMonitor is uw gratis persoonlijke FertiPlus pagina die u zowel via computer, laptop, tablet en mobiele telefoon kunt bekijken en eenvoudig te benaderen is via onze website. Maar wat kunt u allemaal met VeeMonitor?

INSEMINATIES OPGEVEN

Wilt u graag uw tochtige koe opgeven? Via VeeMonitor kunt u heel eenvoudig uw inseminaties plannen voor het volgende inseminatieblok. Erg handig, want in tegenstelling tot telefonische opgave kunt u altijd terugkijken wat u heeft opgegeven en is de kans op fouten door ruis of een slechte verbinding nihil.

inseminatie opgeven FertiPlus
facturen beheren fertiplus

FACTUREN BEHEREN

U wordt automatisch voorzien van een database met hierin uw digitale facturen. Hierdoor heeft u geen last meer van onoverzichtelijke mappen die een hoop ruimte in beslag nemen.

facturen beheren fertiplus

GERESERVEERDE VOORRAAD

Mocht u op uw bedrijf geen eigen vat hebben maar toch verzekerd willen zijn van het sperma van een bepaalde stier, kunt u ervoor kiezen om sperma te reserveren. Uw gereserveerde voorraad is makkelijk terug te vinden op VeeMonitor

sperma voorraadkaart gereserveerd fertiplus
doe-het-zelf insemineren fertiplus

DOE-HET-ZELF INSEMINATIES

Doet u uw eigen inseminaties, dan kunt u deze eenvoudig digitaal doorgeven waarna deze worden opgeslagen en altijd door u te herleiden zijn.

doe-het-zelf insemineren fertiplus

PARINGSADVIES

Komen wij bij u keuren voor paringsadvies? U kunt uw resultaten via VeeMonitor gemakkelijk digitaal bekijken waar u ook bent. Het volledige advies is binnen handbereik en eenvoudig terug te vinden.

SPERMA BESTELLEN

Aan de hand van uw digitale paringsadvies kunt u ervoor kiezen het aanbevolen sperma te bestellen. Dit kunt u tegenwoordig ook zonder moeite online bestellen, zowel op voorraadkaart of voor uw eigen vat.

BEDRIJFSGEGEVENS

Om ervoor te zorgen dat uw bestellingen netjes bij u bezorgd worden is het van belang dat wij op de hoogte zijn van de juiste bedrijfsgegevens. Deze zijn ook aan te passen via VeeMonitor, denk hierbij aan uw email voor digitale facturering of uw UBN voor bezorging op het juiste adres.

WAT KUNT U NOG MEER VERWACHTEN VAN VEEMONITOR?

VeeMonitor is een platform dat constant onderhevig is aan ontwikkelingen. Door nauw contact met onze klanten, partners en leveranciers zijn wij in staat direct te anticiperen op vragen, opmerkingen of verbeterpunten. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat wij u op ons best kunnen bedienen. 

Heeft u vragen over VeeMonitor en wat het voor u kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op of stuur een mail.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp

Gerelateerde artikelen