UPDATE FERTIPLUS IN HET CORONA-TIJDPERK

Onze inseminatie- en scanservice zijn nog steeds “de boer op” en ook onze vertegenwoordigers en bezorgdienst staan klaar voor uw wensen en bestelling. De gehele buitendienst is nog gezond en dit willen we graag zo houden. Dit kan alleen maar wanneer we gezamenlijk de maatregelen in acht nemen en we zo min mogeliijk persoonlijk contact blijven maken. Alleen zo kunnen we veilig blijven werken en u gedurende de Corona-crisis voort blijven helpen met uw werkzaamheden. Laten we deze kans met beide handen aanpakken en zorg s.v.p. dat uw koeien klaarstaan voor inseminatie, scannen of paringsadvies.

Het virus is dusdanig besmettelijk, dat het zich snel en makkelijk verspreid. Voor de verspreiding heeft het echter wel de mens nodig… Laten we daarom de 2 meter tussenruimte in acht houden, vaak onze handen wassen en zeker niet nonchalant worden. Het hoogtepunt van het virus moet nog komen en de gevolgen zullen niet mild zijn.

Wij hopen dat het u en onze families niet zal raken en we zullen alles doen wat in onze macht ligt om het niet verder te verspreiden. Helpt u ons daarbij alstublieft.

Namens FertiPlus willen we u alvast hartelijk danken voor uw medewerking.

Blijf alert en gezond!

corona wat te doen