VACATURE PARINGSADVISEUR


KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wie zijn wij?

FertiPlus is een vooruitstrevende KI-service organisatie met 28 medewerkers in Oost Gelderland, Zuid Overijssel, Drenthe en Zuid Oost Groningen. Dagelijks bezoeken de FertiPlus-medewerkers vele melkveehouders om hen te voorzien van diensten, sperma en rundveeproducten. Het samen ontwikkelen van een goede fokkerijstrategie, met een passend stierenpakket, is één van FertiPlus’ belangrijke speerpunten. Eén die tot doel heeft om het bedrijfsresultaat en het werkplezier van de melkveehouder een positieve impuls te geven.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en deskundige Paringsadviseur die het team wil komen versterken bij onze professionele en ambitieuze KI-service organisatie.

Als échte koeienliefhebber (vee beoordelen is een pré) ga jij deel uitmaken van een gezellig team waarbij je in grote mate zelfstandig op pad gaat om de veehouders binnen ons werkgebied te bedienen.

Wat ga je doen?

Aan de hand van ons wereldwijde sperma aanbod, ons dienstenpakket en onze praktische kennis van de fokkerij bezoekt de FertiPlus paringsadviseur melkveehouders in de regio Zuid Oost Overijssel / Noord Achterhoek. Met de FertiPlus filosofie als leidraad lever je graag toegevoegde waarde aan de fokkerij op de melkveebedrijven van de toekomst. Voor de advisering maak je gebruik van geavanceerde slimme programma’s als TopRanking, RendementsWijzer en het veelzijdige FertiPlus Paringsadvies. We zijn continue in ontwikkeling en blijven innoveren om deze producten steeds weer naar een hoger niveau te tillen. We hopen dat jij daar als inhoudsdeskundige samen met onze IT-specialisten ook een bijdrage aan wil leveren. 

Enthousiast?

Ben jij deze enthousiaste fokkerij-liefhebber die over een grote mate van zelfstandigheid en verkoop skills beschikt? 

Stuur dan je sollicitatie, voorzien van CV, naar info@fertiplus.nl. Voor vragen omtrent de functie kun je terecht bij Max van de Kerkhof (tel: 0573-740740).

Hieronder een dagje met Paringsadviseur Jarno!