Vanaf afgelopen voorjaar administreren onze inseminatoren via de 'inseminatie-registratie-app' op hun smartphone naast de betreffende inseminatie(s) ook de bevindingen die zij ter plekke doen.

De volgende punten worden geregistreerd:

- Dier wel of niet goed tochtig.
- Eventueel witvuilen.
- Eventuele vruchtbaarheidsbehandelingen van het dier.
- Eventuele afwijkende conditiescore van het dier.
- Wel of niet vast staan van aangeboden dier.
- Dier wel of niet rustig tijdens handeling/inseminatie.

Eén van de doelen van het monitoren van deze bevindingen is u (nog) beter inzicht geven in de vruchtbaarheid van uw veestapel. Aan de hand van de bevinden kunt u (samen met ons en/of uw dierenarts) analyseren welke punten eventueel voor verbetering vatbaar zijn. Deze analyse kunnen we gebruiken om samen de te verbeteren punten aan te pakken.

Ons doel is dat u goede resultaten boekt, het liefst zo optimaal mogelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat dit alleen kan door goed samen te werken. VeeMonitor (en het monitoren van gegevens met betrekking tot de vruchtbaarheid van uw veestapel) kunnen handvatten zijn om dit doel en deze resultaten te bereiken.

De bevindingen die onze inseminatoren doen kunt u terug zien in uw VeeMonitor account.

Heeft u nog geen account? Deze kunt u eenvoudig aanmaken. VeeMonitor is gratis.

1. Ga naar www.fertiplus.nl.
2. Klik op 'VEEMONITOR' (gele knop rechts bovenin uw scherm).
3. Klik op 'Account aanmaken' (onder groene knop 'Inloggen').
4. Vul alle velden in klik op de groene knop 'Registreren'.
5. Op het ingevoerde e-mail adres ontvangt u een activatie-link.
6. Open deze link, uw account is geactiveerd.
7. Vanaf nu kunt u met het door uw opgegeven UBN en wachtwoord inloggen op VeeMonitor. Waar en wanneer u wilt. 8. TIP: wanneer u ook uw RVO nummer invult (dit kan als u ingelogd bent in VeeMonitor) kunt u ook uw stallijst inzien en uw oornummers / abonnementen beheren.
8. TIP: wanneer u ook uw RVO nummer invult (dit kan als u ingelogd bent in VeeMonitor) kunt u ook uw stallijst inzien en uw oornummers / abonnementen beheren.