Per ingang van heden is FertiPlus in samenwerking met De Graafschap Dierenartsen een pilot project gestart. Belangrijkste doel van deze pilot is het bezorgen van voorgeschreven medicijnen in ons gemeenschappelijke werkgebied door de FertiPlus-bus.

U kent FertiPlus als uw partner op het gebied van fokkerij en alles wat daarmee te maken heeft. Eén van de onderdelen van FertiPlus is, naast het insemineren, scannen en paringsadvies, de verkoop van sperma.

Tot 1 september heeft ProAgri de spermabestellingen van FertiPlus altijd met de bekende 'rijdende blauwe winkel' bezorgd bij de veehouders. Vanaf 1 september is er echter iets veranderd. ProAgri gaat vanaf 1 september door het leven als FertiPlus Rundveebenodigdheden en zal naast de bekende rundveebenodigdheden nu ook de medicijnen, die voorgeschreven zijn door De Graafschap Dierenartsen, gaan bezorgen bij klanten in het gezamenlijke werkgebied.

Met dit pilot project zijn wij op zoek naar meer efficiëntie en een optimale samenwerking tussen veehouder, veearts en inseminatieservice!

Met dit extra bezoek houden we onze ogen en oren goed open en proberen we een luisterend oor te zijn voor de veehouder.

Heeft u vragen over bovengenoemde dan kunt u contact opnemen met ons kantoor (0573-740740) en vragen naar Max van de Kerkhof.