Op vrijdag 23 november is het BLACK ANGUS FRIDAY bij FertiPlus!

Deze dag profiteert u van korting op het al voordelige SexedUltra 4M sperma van Big Stuff en Black Onyx.
UltraSexed 4M is een variant van gesekst sperma met uitstekende bevruchtingsresultaten. Tijdens praktijkproeven (in samenwerking met GGI, Duitsland) is gebleken dat SexedUltra 4M dezelfde resultaten behaald als conventioneel sperma wat betreft het non-return percentage, oftewel het bevruchtingspercentage. 


SexedUltra 4M betekent dat de rietjes gevuld zijn met 4 miljoen mannelijke of vrouwelijke spermacellen. Tijdens het proces van sexen ondergaat het sperma diverse behandelingen wat ervoor zorgt dat dode spermacellen van de levende gescheiden worden. Daarnaast wordt er een vloeistof aan het sperma toegevoegd en samen zorgt dit ervoor dat het sperma extra vitaal blijft. Hierdoor is het dus mogelijk om dezelfde bevruchtingsresultaten te behalen als met conventioneel sperma. Een doorbraak in de techniek van sexen!

Sperma van de Black Angus stieren Big Stuff en Black Onyx is naast conventioneel ook mannelijk gesekst in de SexedUltra 4M variant te verkrijgen en aanstaande vrijdag dus extra voordelig!