Vrijdag 17 augustus was een feestelijke dag voor familie ten Dam in Holten. 
Op deze dag werd hun Kiandochter Willie 129 gehuldigd vanwege het feit dat zij onlangs de grens van 10.000 kg geproduceerd vet en eiwit passeerde. 

Onder andere enkele collega's van FertiPlus waren bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig en zagen dat Willie 129, ondanks haar leeftijd van ruim 15 jaar, aan weinig slijtage onderhevig is en vlot rond stapte op het goede beenwerk dat ze bezit. 
Willie 129 is inmiddels bezig met haar tiende lactatie en tot dusver gaf ze totaal ruim 121.000 kg melk met gemiddeld 4,63% vet en 3,66% eiwit. Zoals gezegd is ze nog puntgaaf en wat dat betreft staat niets haar in de weg om deze gerealiseerde productie verder uit te bouwen. 

Natuurlijk is de familie ten Dam apetrots op Willie 129 en ze werd vrijdagavond dan ook nog eens extra in het zonnetje gezet. Daarnaast is een compliment aan de familie ten Dam uiteraard ook op zijn plaats. Dankzij de jarenlange kundige verzorging door Gerrit, Monique en de overige familieleden kon Willie 129 deze mooie prestatie neerzetten. 

Familie ten Dam, nogmaals gefeliciteerd en hopelijk volgen er in de toekomst nog meer jubilarissen die deze mijlpaal bereiken!