Vanaf het moment dat we vorig jaar onze eigen Belgisch Blauwe stier Alex van de Plashoeve inzette hebben we reikhalzend uitgekeken naar het moment dat de eerste kalveren geboren zouden worden. 

Alex is geselecteerd op basis van zijn afstamming, de familie waar hij uit stamt en vanwege de goede naam die de Belgen van de Plashoeve hebben. Alle tekenen wezen erop dat Alex de eigenschappen bezit waar gebruikers van Belgisch Blauw naar op zoek zijn (makkelijke geboortes, vlotte groei, goede drinkers, juiste kleur) maar toch blijft het spannend tot de eerste kalveren daadwerkelijk geboren worden. 

Inmiddels zijn er vele kalveren geboren en de veehouders zijn tevreden: Alex kalveren worden makkelijk geboren, groeien goed en leveren een mooi bedrag op bij verkoop. 
Onlangs namen we een kijkje bij een melkveehouder bij wie op het bedrijf meerdere Alex kalveren geboren waren. Tot op heden was hij dik tevreden over de nakomelingen van deze Belgisch Blauwe stier. Allemaal werden ze vlot geboren. Daarnaast waren het vlotte drinkers en goede groeiers. 

Onderstaande foto's zijn van een Alex kalf, dit kalf bracht na 14 dagen € 290,- op. 

Alex is volop beschikbaar, bevrucht uitstekend en kost € 11,- / dosis.
Daarnaast is onderstaande kortingstaffel van toepassing:

10+2 gratis
25+7 gratis
50+16 gratis
100+35 gratis

Neem voor meer informatie contact op met uw fokkerijadviseur of bel naar ons kantoor: 0573-740740.