Ook dit jaar is FertiPlus aanwezig op de Rundvee- en Mechanisatievakdagen in Hardenberg. Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 en donderdag 2 november zijn wij weer present met onze eigen stand. Klanten van FertiPlus hebben een uitnodiging ontvangen die toegang verschaft tot deze jaarlijkse beurs. Graag verwelkomen wij u in onze stand om onder het genot van een hapje en drankje even bij te kletsen. 

Zoals u van ons gewend bent hanteren wij ook dit jaar interessante acties tijdens de beurs. Deze dagen profiteert u van extra kortingen op bijna alle stieren uit ons assortiment. Maakt u tijdens de beursdagen gebruik van één van onze acties dan neemt u automatisch deel aan de 'FertiPlus-loterij'. Wij verloten vele prijzen waaronder mutsen, overalls, diverse dinercheques en nog veel meer. 

Klik hier voor de flyer van de FertiPlus-beursactie. 
Klik hier voor de flyer van de Bayern Genetik-beursactie.
Klik hier voor een flyer met daarop een overzicht van andere (lopende) acties. LET OP: dit overzicht wordt ge-update wanneer er nieuwe acties bekend worden. Informeer voor de actuele acties bij uw vertegenwoordiger. 

Graag tot volgende week!