Ieder jaar publiceert CRV productiecijfers van de bedrijven waar zij MPR-controles uitvoeren. Er kan onder andere per provincie, regio, afdeling en woonplaats gezocht worden.

Na een kleine rondgang langs plaatsen waar wij bedrijven bezoeken en onze diensten verlenen durven wij te stellen dat veel bedrijven die in de bovenste regionen vermeld staan een link hebben met FertiPlus. Op veel van deze bedrijven verrichten wij diensten als insemineren en het uitbrengen van paringsadvies en/of de levering van producten zoals sperma en/of rundveebenodigdheden.

Op de eerste plaats zijn de veehouders natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de prestaties van hun veestapel en wij feliciteren hen dan ook met de behaalde resultaten van het afgelopen jaar.

Aan de andere kant geeft het onszelf een trots gevoel! Veel veehouders die samen met hun koeien topprestaties leveren kiezen voor de diensten en producten van FertiPlus. Hoe klein of groot onze bijdrage ook moge zijn, wij zijn trots dat we op deze manier deel mogen uitmaken van hun succes!