Half juni werden er bij Select Sires in Ohio (Verenigde Staten) veel stieren ingeschreven. Eens in de zoveel tijd komt de inspecteur langs om stieren (opnieuw) in te schrijven, elke keer weer een moment waar bij Select Sires reikhalzend naar uitgekeken wordt. Oudere maar eek veel jonge stieren werden deze dag beoordeeld. 

Planet, de oudste zoon binnen de KI wist zijn exterieurscore naar maar liefst EX92 te brengen. Ook Planet zoon Bookem (EX90) en kleinzoon Kingboy (EX92) wisten hun scores te verhogen.

Hieronder een overzicht van de diverse scores die de fokstieren wisten te behalen:

Mogul: EX93
Dempsey: EX93
Punch: EX93
Planet: EX92
Montross: EX92
Kingboy: EX92
Mayflower: EX92
Reflector: EX91
Tatum: EX91
Supersire: EX90
Bookem: EX90
Shamrock: EX90
Pety: EX90
Honeybee: VG88

Bovenstaande bewijst dat deze stieren hun mannetje staan als het gaat om eigen exterieur. Aan ons de taak om de fokwaardes en andere (erfelijke) eigenschappen van de stieren onder de loep te nemen en te bepalen of ze een plek op onze kaart verdienen. Op de FertiPlus stierenkaart prijken momenteel onder andere de WWS-stieren: Bookem, Punch, Aikman RF, Biggio en Reflector. Stuk voor stuk stieren waar we al vertrouwen in hadden en bovenstaande versterkt dit gevoel nog maar eens! Met deze en de andere (ook goede) stieren op onze stierenkaart hopen wij u goed van dienst te kunnen zijn.