Het zijn roerige tijden. Vele veehouders krijgen noodgedwongen te maken met een (tijdelijke) inkrimping van hun veestapel. Nieuwe regelgeving en het 'fosfaatplafond' zijn hier debet aan. Het wordt steeds belangrijker de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Misschien vraagt u zich af of u te veel of juist te weinig jongvee opfokt. Misschien heeft u wel ruimte om meer Belgisch Blauw in te zetten?

FertiPlus helpt u graag bij het inzichtelijk krijgen waar u op het gebied van reproductie kunt optimaliseren en hoe u het maximale uit de beschikbare ruimte kunt halen. Hiervoor hebben wij een rekenmodule ontwikkeld, die door enkele essentiële bedrijfsgegevens in te voeren, een uitermate helder beeld geeft waar en hoe u kunt optimaliseren. Op deze manier kunt u de beschikbare ruimte voor vervanging/opfok zo efficiënt mogelijk benutten en dit voelt u direct in uw portemonnee. 

Wij bieden deze tool kosteloos aan. Bent u geïnteresseerd? Schroom dan niet en bel naar ons kantoor (0573-740740) voor het maken van een afspraak. We komen graag bij u langs om samen met u te kijken waar en hoe u kunt optimaliseren. 

Samen werken aan een voor u (nog) beter resultaat, daar is het ons om te doen!